DARKO LAZIĆ GUBI KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM!  Pevač na snimanje došao NERVOZAN i LJUT, a OVO radio sve vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 12:41

DARKO LAZIĆ GUBI KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM! Pevač na snimanje došao NERVOZAN i LJUT, a OVO radio sve vreme!

Svi su mu krivi!

Pevaču Darku Laziću očigledno nisu naklonjene zvezde u poslednje vreme, s obzirom na to da prolazi kroz težak životni period.

Naime, njega je napustila je verenica Marina Gagić. Popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Ekipa emisije "Paparaco lov" na snimanju emisije "Amidži šou" uhvatila je pevača vidno neraspoloženog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nervoznog i zamišljenog.

U medijima se već danima provlači priča kako Lazić više nije u srećnoj zajednici sa svojom izabranicom Marinom Gagić, pa je to možda bio razlog za ovako raspoloženje mladog pevača.

Podsetimo, Marina se oglasila za medije i nije želela da bilo šta da komentariše.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise - rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

- Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa - rekao nam je Darko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.