DARKO I MARINA DOBILI SINA: Ana Sević saznala da joj je bivši opet postao OTAC, njena reakcija LEGENDARNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO I MARINA DOBILI SINA: Ana Sević saznala da joj je bivši opet postao OTAC, njena reakcija LEGENDARNA

Svi pričaju o ovome!

Pevač Darko Lazić rano jutros postao je otac jednog dečaka. Njegova verenica Marina Gagić na svet je donela sina, kome su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksej.

Darko je rekao da je porođaj protekao u najboljem redu, da se Marina porodila prirodnim putem i da se i mama i beba osećaju dobro. On nije skrivao sreću zbog dolaska naslednika, koji mu je ispunio sve životne želje.

Lazićeva bivša supruga Ana Sević takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasila i objasnila da joj je bivši muž odmah javio da je dobio sina i da mu je ona od srca četitala i poželela zdravlje i sreću malenom Alekseju.

- Javio mi je odmah i naravno da sam mu čestitala i poželela sve najlepše! Da im je živ i zdrav - rekla je Ana.

Podsetimo, Darko i Ana su bili u braku od 2014. godine, a zvanično su stavili tačku na svoju bračnu zajednicu prošlog meseca. Oni imaju petogodišnju ćerkicu Lorenu, zbog koje su bivši supružnici ostali u sjajnim, prijateljskim odnosima.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.