DANAS NAS JE NAPUSTIO: Gru je bio ljubitelj EKSTREMNIH SPORTOVA, a jednom je već bio na LITICI SMRTI zbog istih

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS NAS JE NAPUSTIO: Gru je bio ljubitelj EKSTREMNIH SPORTOVA, a jednom je već bio na LITICI SMRTI zbog istih

Ljubav prema njima je bila jača od svega!

Popularni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun", nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Sve detalje nesreće možete pročitati ovde, dok slike sa lica mesta možete pogledati klikom OVDE.

On je bio veliki ljubitelj ekstremnih sportova, te je u intervjuima često govorio o njima, a prošle godine u jednom intervjuu prisetio se najopasnije stvari koja mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila, kada je zamalo izgubio život.

- Volim zimovanja, a to na Alpima ću pamtiti definitivno. To zimovanje je bilo 2012. u Francuskoj, bio sam tamo sa suprugom. To se desilo drugog dana zimovanja. Ona se spustila stazom do hotela, a ja sam sa par drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili smo na nekoj litici, ozbiljnoj litici sa koje kada se padne ne lomi se ruka ili noga već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helihopter sa spasiocima. Kad ne razmišljam o tome da sam mogao da poginem, bilo je to lepo iskustvo. Vozio sam se helikopterom na sajli, kad bi mi se to inače desilo u životu? - priznao je on, ne sluteći da će ga jednog dana ljubav prema ekstremnim sportovima zaista koštati glave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.