DANAS MI SE OBRATILA PRVI PUT POSLE TRI DANA Tomović pripremio Jovani IZNENAĐENJE - Ne odustaje od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 02:38

"DANAS MI SE OBRATILA PRVI PUT POSLE TRI DANA" Tomović pripremio Jovani IZNENAĐENJE - Ne odustaje od nje

Ne izlazi mu iz glave!

Večeras je Darko Tanasijević ušao na imanje kako bi porazgovarao sa zadrugarima o aktuelnim temama u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio i Vladimir Tomović koji je govorio o odnosu sa Jovanom Ljubisavljević, a onda je otkrio da ju je iznenadio stihovima pesme.

- Ništa mi dobro nije doneo taj hotel, izlazim kao dupli magarac. Ne mogu ja, kada se uključe emocije... Majka mi je rekla da se ne zaljubim jer nisam sav svoj. Ja ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da lažem. To sam što sam. Sutra izlazim iz tog prokletog hotela, užas. Tri dana mi se nije obraćala, danas me je isterala iz sobe... Nešto sam preko treće osobe komunicirao sa njom, ona me je oterala i to je nešto... Bitno da nije ravnodušna - pričao je Vladimir.

- Da li ona stvarno ne oseća ništa prema tebi ili je ti štitiš? - pitao je Darko.

- Ne osećam da me simpatiše (smeh), evo, večeras sam joj napisao stih svoje jedne pesme, okačio sam ga iznad vrata, sa strelicom prema njoj, mislim da joj se dopadaju... Podebljao sam slova njenog imena, mogu i da zumiraju, stih je meni drag. Doći će i trenutak kada će morati da se preseče. Ja neću uraditi ništa nažao njoj, trudiću se koliko granice dozvoljavaju - odgovorio je Tomović, pa opleo po cimerima:

- Tari je Jovana trn u oku, bave se istim okom, devojka je trn u oku svima, ja sam trn u oku svima... Ne zanima me niko u ovoj kući, pa po svoju štetu, glavom kroz zid. Sinoć sam posmatrao dok sam skidao majicu i pisao njeno ime, bila je hladna, i volim što je takva. Morao sam staro ime da precrtam (Staniju), tako to ide - istakao je Vladimir.

- Fran i Sanja su sprdnja. Tara i Mina su ga digle, bio je na aparatima... Žao mi ga je... Ja više nisam posvećen rijalitiju, sada sam posvećen Jovani. Kada se budem posvetio rijalitiju 100%, teško će bilo ko moći da se izbori sa mnom. Sa Minom znam na čemu sam, nikada nećemo biti dobri, ali bolje ona, nego ovi vukovi u jagnećim kožama. I zovite Jovanu da priča sa vama - istakao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.