Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN POSLE BATINA IVAN MARINKOVIĆ IZGLEDA UŽASNO! Ovo su posledice kada vas prebije MMA borac (VIDEO)

Ivan Marinković i i Benjamin Spahović sinoć su napavili haos! Benjamin je pretukao Ivana, pa čak i razvalio vilu rijalitija “Parovi”, a već danas se sve stišava. Ivan je od jutros otečen, a kako se čini i jedan kapak mu je malo spušten. Marinković je progovorio o sukobu tvrdeći da je siguran u to da The post DAN POSLE BATINA IVAN MARINKOVIĆ IZGLEDA UŽASNO! Ovo su posledice kada vas prebije MMA borac (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BENJAMIN IH RASKRINKAO: Zašto niko ne kaže da je BAKI prevario ženu, da je poljubio IZABELU u ostavi?

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2018, 17:32

Tokom “Jutarnje kafice u Parovima” Benjamin Spahović sve vreme je slušao krtike na svoj račun, a onda je rešio da progovori i raskrinka Izabelu Alijoski i Bakija B3. Naime, temperamentni Sarajlja tvrdi da je video lepu Izi i poznatog densera kako se ljude u ostavi. “Zašto niko ne priča o...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.