DALILA SE LOŽI NA KARIĆA?! Đedović primetio VARNICE između njih - Čak je počela i da se šmiinka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA SE LOŽI NA KARIĆA?! Đedović primetio VARNICE između njih - Čak je počela i da se šmiinka! (VIDEO)

A Dejan?

Marko Đedović je ove noći sa voditeljem Ognjenom Amidžićem porazgovarao o odnosu Stefana Karića i Ive Grgurić, a potom istakao da postoje vibracije između Dalile Dragojević i Karića.

- Iva i Stefan su veoma zanimljiva priča. Tu je poslovno-tehnička saradnja. Tu su bile osnovne emocije, ta neka dopadljivost. Ne bi ovde nikad bila ta ljubav. Ona mi nije taj tip devojke, a i poznajem Stefana. Ne ide to. Stefan je uvideo da je prebrzo ušao u sve to. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mesec dana su se muvali, da se nešto rodilo među njima, ne bi se toliko muvali - ispričao je Đedović, a potom se osvrnuo na odnos Dalile i Karća.

- Dalila je počela da se sređuje, da se šminka. Rekla je da postoji osoba u kući koja joj se sviđa, rekla je da je to Stefan Karić. Stefan je rekao da Dalila ima karakter devojke koja se njemu dopada. On je otvoreno Dejanu rekao u svađi da bi Dalilu. Ja sam njoj rekao da se između njih dvoje oseća čudna energija. Pitao sam je da li je to netrpeljivost, ona je rekla da nije, sve mi je time rekla. Ako se ne dese ovi famozni klipovi, možda se desi, a možda i ne - ispričao je Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.