DALILA OTKRILA DA JOJ NE BI BILO LAKŠE DA JE U ZADRUZI! Ovo je glavni razlog, a evo šta joj NEDOSTAJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA OTKRILA DA JOJ NE BI BILO LAKŠE DA JE U ZADRUZI! Ovo je glavni razlog, a evo šta joj NEDOSTAJE

Ipak joj je najbolje kući.

Dalila i Dejan Dragojević sve svoje vreme provode kod kuće zbog pandemije, i kako kaže bivša zadrugarka  - poštuju sva pravila i policijski čas, te i druge savetuju da ne izlaze bez preke potrebe i opreme za zaštitu.

Kako bi "skratili dan" najčešće snimaju klipove za društvene mreže, i nikako im ne bi bilo lakše da su u ovo vreme izolovani u rijaliti naselju u Šimanovcima.

- Ne mislim da bi bili sigurniji. Znam koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih se ja brinula za svoje... jednostavno, lakše mi je kada smo kući. U čistom smo, imamo da pijemo, da jedemo... - nabrajala je ona, pa otkrila šta joj trenutno najviše nedostaje.

- Najviše nam fali da negde putujemo. Taman smo bili isplanirali jedno putovanje.. - izjavila je ona.

#teddybear 🦦🐻

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Mar 11, 2020 at 7:30am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.