DALILA ODLEPILA: Osula PALJBU po zadrugarima, a onda joj Miljana ZAPUŠILA usta - GLUPA SI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA ODLEPILA: Osula PALJBU po zadrugarima, a onda joj Miljana ZAPUŠILA usta - GLUPA SI! (VIDEO)

Uvrede padaju!

Odmah nakon što su takmičari završili igru koja se odigravala na jezeru, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, pa je svima koji su se odlučili za ples na vodi saopštio da je vreme da sami odluče koja će grupa odneti pobedu.

Budući da samo oni koji su učestvovali imaju pravo da daju svoj glas, odmah je nastao haos. Dalila Dragojević je sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem ponovo osetila pristrasnost kod svojih cimera, pa ih je žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osudila, jer je bila svesna da niko neće glasati za njih.

- Ja sam svesna da ponovo niko neće glasati za nas, ali naša grupa se raspala pred sam početak! Baš me briga, opet ste pokazali koliko ste sujetni - rekla je ljutito Dalila.

Većina je bila skeptična po pitanju svoje odluke, a svima je bilo primamljivo kako je Nina Babić igrala, pa su joj zbog vitke linije i savršene koreografije dali glas. Međutim, ni Miljana Kulić nije bila ravnodušna prema njenom performansu, ali ju je usput i uvredila kada je priznala nešto što joj nije prijalo.

- Mislim da si bila najbolja, ali si glupa mnogo - rekla je Miljana u jednom dahu.

Kako su ostali takmičari komentarisali igre svojih cimera i protivnika, pogledajte detaljno u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.