DALILA I CAR SE LJUBE! Isplivao ZABRANJENI SNIMAK - ovo se čekalo mesec i po dana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 19:26

DALILA I CAR SE LJUBE! Isplivao ZABRANJENI SNIMAK - ovo se čekalo mesec i po dana! (VIDEO)

Niko nije znao za ovu fotografiju!

Zadrugari su danas imali prilike da založe neke stvari, a da u zamenu za njih dobiju novac od Dragana Marinkovića Mace. Prvi je u zalagaonicu otrčao Dino Dizdarević.

- Mesec i po dana čekam ovo! Rekao si mi da se spremim dobro, da li si sad spreman? - rekao je Dino.

- Da vidimo to? - smejao se Maca.

- Znaš i sam šta se dešava u ekonomskom dvorištu, ovo ono. Pazi sad šta imam, nećeš verovati! Jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja ovo imam - nastavljao je Dizdarević.

- Hajde ba pokaži - govorio je Maca.

- Pogledaj sliku, ovo samo ja imam! - hvalio se Dino, a zatim je kamera snimila fotografiju na kojoj se vidi kako se Dalila i Car ljube.

- Ovo Maja? - pitao je voditelj.

- Nije bre, Dalila i Car! - rekao je Dino.

- Opet nešto podvaljuješ - smejao se Maca.

Verovatno bi mu Car i Dalila zabranili da založi ovu njihovu fotografiju da su znali da je Dino poseduje. Nakon njega, u zalagonicu je ušao Mateja Matijević.

- Imam jednu igračkicu. Znaš, kada sam bio u nekoj vezi od dvanaest i po sati. Odmah je fan grupa Mensura i Ane poslala ovu igračkicu, koja je završila u kanti, ali ja nisam hteo da ljubav umre pa sam uzeo - rekao je Mateja.

- Ima li tu malo emocija? - pitao je Maca.

- Mislim da ima, on ne može da ostane ravnodušan prema Ani. Svaki put se nešto zacrveni ili smeje, tako da svašta tu može da se desi - odgovorio je Matijević.

- Koliko je to? - pitao je Maca.

- Neću prvu cenu, uvek ti popustim, daj sad malo više - smejao se Mateja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAD ŽELI NOVAC JER JE STAKLOM RAZBIJAO GLAVU! Odbili da Dejanu daju PARE, pa mu PORUČILI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022

Dragojević se malo zaneo...I dalje se ne smiruje jeziv utisak koji je izazvao Dejan Dragojević kada je sebe počeo da seče tako što je razbijao o svoju glave čaše. On je pokušao da sada od tog nesrećnog slučaja profitira pa je u zalagaonicu kod Dragana Marinkovića Mace doneo čašu kojom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.