DALI SU LJUBAVI NOVU ŠANSU: Ana Sević i Danijel PONOVO ZAJEDNO?! Pevačica PRELOMILA - donela ODLUKU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALI SU LJUBAVI NOVU ŠANSU: Ana Sević i Danijel PONOVO ZAJEDNO?! Pevačica PRELOMILA - donela ODLUKU?!

Niko nije očekivao.

O proslavi 14 godina postojanja magazina "Story"  pričaće se kao o događaju nezaboravne i dobre atmosfere, ali i pobedi ljubavi i pomirenju Ane Sević i Danijela Nedeljkovića, navodi "Srpski telegraf".

Naime, pevačica je došla bez Danijela na proslavu magazina, ali je tokom cele večeri delovala raspoloženo i srećno. S obzirom na to da je sve vreme držala telefon u ruci, kucala poruke i smeškala se, prisutni su se pitali da li je to Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već uplovila u novu romansu, međutim, ispred hotela usledilo je veliko iznenađenje.

- Bivša Lazićeva žena je došla posebno raspoložena, što je prisutnima bilo jako čudno jer je nedavno raskinula veridbu sa Danijelom. Međutim, ona nije želela da otkrije da se pomirila sa Nedeljkovićem - započinje dobro obavešteni izvor za "Srpski telegraf" i objašnjava da je do pomirenja između bivših verenika došlo na insistiranje Anine ćerke Lorene:

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 25. Окт 2019. у 11:23 PDT

- Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovog života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi - otkriva izvor "Srpskog telegrafa".

U prilog navodima izvora "Srpskog telegrafa" da se Sevićeva i njen izabranik prevazišli sve razmerice govori to što je Danijel došao po Sevićevu nakon žurke.

- Ana je nakon konstantnog dopisivanja napustila proslavu, a ispred hotela ju je u kolima čekao Nedeljković, koji više nije mogao da izdrži da je ne vidi. Par je sve nesuglasice i medijski pritisak stavio po strani i dali su ljubavi novu šansu - zaključuje izvor za "Srpski telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.