DAČIĆEVA SNAJKA ZATEGNUTA KAO PRAĆKA - Milica Jokić častila pratioce fotkom iz teretane - grudi u prvom planu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:37

DAČIĆEVA SNAJKA ZATEGNUTA KAO PRAĆKA - Milica Jokić častila pratioce fotkom iz teretane - grudi u prvom planu

Komentari pljušte!

Pevačica Milica Jokić više od godinu i po dana uživa u vezi sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića.

Ona je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije i snimke, pa je tako sada pokazala kako održava savršenu liniju.

Ona je objavila fotografiju iz teretane - na sebi je imala crni top sa dubokim dekolteom i crne helanke koje su istakle sve njene obline, a komentarima se nije nazirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraj.

"Zategnuta kao praćka", "Luka je pravi srećnik", "prezgodna si", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Milica je svojevremeno otkrila kako je počela njena veza sa Lukom.

- Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo pre svega duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pevam ''Kad zamirišu jorgovani'', on tu pesmu voli. Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene pre svega poštovao kao pevačicu - pričala je Milica.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Snaja Ivice Dačića fotografijom iz teretane rasplamsala maštu muškarcima (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Feb.2023

Pevačica pokazala vitku figuru. Mnogim javnim ličnostima je na prvom mestu da savršeno izgledaju, a uz to imaju i vitku figuru. Od te norme ne odstupa ni pevačica Milica Jokić, koja se trudi da njeni treninzi ne ispaštaju zbog prekomernog obima posla. Pevačica se pohvalila fotografijom iz teretane....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.