DA TI SRCE PUKNE: Željko Kulić ispred vrtića dozivao tatu - IVAN ODBIO DA GA VIDI! Siniša  otkrio istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:12

DA TI SRCE PUKNE: Željko Kulić ispred vrtića dozivao tatu - IVAN ODBIO DA GA VIDI! Siniša otkrio istinu

Željko se raspituje za oca, a Miljana laže da je u Nemačkoj.

 Siniša Kulić obajsnio je za medije da je on, zbog Marijine bolesti, preuzeo mnogo obaveza oko čuvanja unuka dok je Miljana u rijalitiju.

Siniša je otkrio da Ivan uopšte ne pita za Željka zatim je otkrio da je njegov unuk Željko, počeo da se „raspituje” za tatu u sklada sa njegovim uzrastom, pa kako kaže, moraju da ga lažu.

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

– Željko tatu nije spominjao, međutim, pošto ga Marija vodi u vrtić, a ja idem po njega, nekoliko puta su drugu decu dočekivali očevi, pa deca viču: ‘Tata, tata’. Uz njih je počeo i on da doziva tatu. Miljana mu je objasnila da je njegov tata u Nemačkoj, da tamo radi kako bi zaradio pare za sve što mu treba. Pa mu s vremena na vreme kupi neki poklon i kaže da je to tata poslao. Nema ništa od toga da mu priča o ocu loše. Ivan je poslednji put zvao pred Novu godinu da pita za dete. Jedini koji komunicira sa bivšim zetom je Siniša, dok ga Marija ne podnosi.

- Rekao sam mu da dete ne pita za njega jer ga ne poznaje, a da ako želi, može da ode u Šimanovce i odnese mu poklon što je on i uradio. Posle toga više nije zvao - rekao je Siniša.

 – Miljana ga je sad čak zvala na rođendan detetu, da makar dođe da vidi sina, međutim, on je pustio poruku da ne može da se pojavi jer je njegovoj devojci loše, pa da je ne ostavlja samu. Ma, Željku ništa ne fali bez njega, svi se trudimo maksimalno za sve što treba. Možda će u nekom momentu kad malo odraste da mu fali očinska figura ako treba da ga brani, zaštiti, ali tu je Marija, njoj ni Tajson nije ravan. Ali, zapamti jedno, kad Željko poraste i postigne nešto u životu, prvi će taj Ivan da se javi, da se diči time što mu je otac, pričaće da su to njegovi geni, a nas sve će da krivi i lagaće da smo mu branili da viđa dete dok je bilo malo. Jasna mi je skroz ta priča – kaže Siniša Kulić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.