DA SE SMRZNEŠ! Čuveni glumac imao blizak susret sa velikom belom AJKULOM! Odmah ga zvala žena... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:59

DA SE SMRZNEŠ! Čuveni glumac imao blizak susret sa velikom belom AJKULOM! Odmah ga zvala žena... (VIDEO)

Neka, hvala.

Glumac Orlando Blum objavio je na svom Instagram profilu snimak na kojem je otkrio da je imao blizak susret s velikom belom ajkulom.

Dok je bio u vodi na dasci za surfovanje u blizini Malibua, kako se vidi na snimku, oko njega je plivala velika bela ajkula.

"Veslanje na dasci s ajkulom. Kada ti strah postane prijatelj pa još i snime taj trenutak", napisao je uz snimak.

"Divlji si", "To nikad ne bih uradila", "Neverovatno", samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su neki od komentara, a javila se i njegova verenica Kejti Peri.

"Sledeći put izađi tamo i namaži malo putera od kikirikija po sebi, dušo", poručila mu je, očigledno ne odobravajući ovaj poduhvat.

Inače, prošle godine u avgustu par je dobio ćerku Dejzi Dav, a venčanje su već nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.