DA SE BACI SA TERASE..! OTKRIO JEZIVE DETALJE - Janjuš progovorio KOBNOJ NOĆI sa Majom - Ovo je PRONAŠAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 16:50

"DA SE BACI SA TERASE..!" OTKRIO JEZIVE DETALJE - Janjuš progovorio KOBNOJ NOĆI sa Majom - Ovo je PRONAŠAO

"Spržila mi je mozak! Spržila!"

Filip Car otišao je do Marka Janjuševića Janjuša kako bi proverio u kakvom je stanju, nakon što je Maja Marinković napravila dramu i problem.

Podsetimo, nastao je opšti haos jer je Maja tvrdila da joj je Janjuš uništio rođendan, a on je uzvraćao da mu je Maja uništila život.

- Nisam znao za poklon šta, doneli ptice, zanimljivo da bude, napravili fino, ona počela "Šta si mi doneo ptičurine?", muka mi je , veruj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi da mi je muka! - rekao je Janjuš.

- Druže kada sam našao ono, sramota me je da pričam, htela da se baci sa terase, kada sam našao kondome, kao ne veruje, kao pravim joj scene! Da bi se posle ispostavilo šta je bilo, spržila mi je mozak! Spržila! - dodao je Janjušević.

- A majko moja! Na filmu vas nema! To ti je dan, ne znaš da li bi se svađao ili šta - komentarisao je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.