DA SAM SA MINOM DOBIO DETE, OŽENIO BIH JE! Car ubeđen da je Sanja TRUDNA: Sva se izobličila

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 02:01

"DA SAM SA MINOM DOBIO DETE, OŽENIO BIH JE!" Car ubeđen da je Sanja TRUDNA: "Sva se izobličila"

Otvorio dušu!

Već par dana je glavna tema u Beloj kući potencijalna trudnoća Sanje Stanković. Zadrugarki već duže vreme kasni ciklus, te je posumnjala da je u drugom stanju. Filip Car je o ovoj temi pričao sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Sećaš li se kako je to bilo, te noći? - pitao je Janjuš.

- Mi smo dva, tri puta počinjali, pa stanemo, pa se Matora probudi, pa sam se smejao. I onda sam stao, jer sam povezao, kakav god da su one imale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos. Problem je što sam ja dva puta počinjao, i onda ta vodica... - rekao je Car.

- Meni se to nije desilo, prvi put pre 15 godina - komentarisao je Janjuš.

- Ja sam imao pet puta. Mina i ja smo svesno, ona je antibebi pilule gurala kod mene u neseser. Majka bi me ubila. Mislim da je Sanja trudna sto posto, daj Bože da me vara - dodao je Car.

- I ja mislim da jeste - dodao je Janjuš.

- Sva se izobličila, sve vodi na to. Ali, dobro, bio bih srećan da rodi, sve bi bilo kako treba. Da sam sa Minom dobio dete, oženio bih je - objansio je Car.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.