DA MI SLOMI REBRO, ISPEČE GA I PROŽDERE! Bivša devojka slavnog glumca otkrila MONSTRUOZNE DETALJE veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:29

"DA MI SLOMI REBRO, ISPEČE GA I PROŽDERE!" Bivša devojka slavnog glumca otkrila MONSTRUOZNE DETALJE veze

"Kada sam imala posekotine na ruci, voleo je da mi sisa krv ili liže ranu."

Američki glumac Armi Hamer (34) se nalazi u sred skandala, i to nakon što su na društvenim mrežama procurile njegove šokantne poruke koje je slao mnogobrojnim ženama, a koje su sada odlučile da plasiraju sve u javnost, no sada se oglasila njegova bivša devojka Kortni Vučković (30), s kojom je do nedavno bio u vezi. Celu vest pogledajte OVDE.

Poruke koje je 34-godišnji Armi navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slao objavljene su na Instagram profilu pod nazivom "House of Effie", a sadrže njegove uznemirujuće želje, poruke o silovanju i kanibalizmu. Navodi se da je poruke slao u razdoblju između 2016. i 2020. godine kada je bio u braku sa Elizabet Čejmbers (38), s kojom ima dvoje dece.

Njegova bivšadevojka Kortni Vučković je rekla da je zabavljanje s njim "bilo kao veza sa Hanibalom Lektorem".

A post shared by @armiehammer

- Rekao je da želi da mi slomi rebro , da ga ispeče, pa proždere. To je bilo je**no čudno - rekla je.

- Rekao je "želim da te malo zagrizem". Kada sam imala posekotine na ruci, voleo je da mi sisa krv ili liže ranu. To je najdalje što smo išli u tom smislu - dodala je ona i rekla da ga uopšte ne iznenađuju poruke koje je slao u javnost i da ih je sigurno on pisao.

- On voli ideju da ima kožu i meso pod zubima - dodala je ona.

A post shared by @armiehammer

Kortni je rekla da je Armi pio i drogirao se "sve vreme" veze zbog čega se osećala ugroženo i uplašeno, a nakon raskida je morala da ide na rehabilitaciju, jer je želela da ostavi sve iza sebe i da krene dalje u budućnost bez tereta prošlosti.

- Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posedovaću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje telo. Da li želiš da dođeš i postaneš moje vlasništvo sve do trenutka smrti? Ako želiš, odsećiću ti jedan od nožnih prstiju i čuvati ga u džepu, tako da si uvek sa mnom. Ja sam stopostotni kanibal i želim da te pojedem. Nikad to pre nisam priznao. Treba mi da pijem tvoju krv - glasi jedna od uznemirujućih poruka koje je navodno glumac slao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.