DA LI RIJALITI ZAISTA PRAVI ZVEZDE? Njih troje danas zarađuju brdo novca, svojih pet minuta slave uspeli su pošteno da UNOVČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 07:58

DA LI RIJALITI ZAISTA PRAVI ZVEZDE? Njih troje danas zarađuju brdo novca, svojih pet minuta slave uspeli su pošteno da UNOVČE

Njih svi dobro znaju!

Rijaliti programi u Srbiji sve više uzimaju maha. Pojavom prvog "Velikog brata" sada već davne 2006. godine, nismo ni slutili da će popularnost takve vrste programa sve više i više rasti.

Jedan od trenutno najpopularnijih rijalitija svakako je "Zadruga" koji se prikazuje na televiziji "Pink".

Svi vole da prokomentarišu kako slava rijaliti zvezda traje kao jogurt, svega tri dana, ali to nije slučaj kod pojedinih učesnika koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su svojih pet minuta intime dobro naplatili.

Primer je pevač Sloba Radanović koji je nakon izlaska iz prve sezone rijalitija ostvario zavidnu karijeru.

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on May 9, 2020 at 11:21am PDT

Danas iza sebe ima nekoliko pesama koje broje milionske preglede, a on nikada nije krio da je zahvaljujući "Zadruzi" i te kako profitirao.

- Sloba je toliko postao tražen, da je gotovo dve trećine leta bukiran. Nije ga ponela popularnost, kao što bi sigurno mnoge, veoma je smiren i opušten. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa njim jer je pravi profesionalac - uveravao je estradni menadžer sedmu silu nakon završetka "Zadruge".

Ni Kija Kockar ništa lošije nije prošla. Umesto da i dalje bude stjuardersa, ona je avion zamenila mikrofonom, ali i britkim perom.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Feb 24, 2020 at 5:37am PST

Naime, nakon "Zadruge" napisala je knjigu koja je oborila rekorde prodaje. Ona i dan danas nastupa kao pevačica i drži brojne nastupe po klubovima, a u javnosti se šuškalo da je njena cena iznosi negde oko 4.000 evra.

- Za jedan nastup Kija dobija od četiri do pet hiljade evra, u zavisnosti od toga gde i koliko peva. Osim toga, Kija zarađuje i od pojavljivanja po klubovima i drugim javnim mestima - rekao je tada dobro upućen izvor u priču.

Da rijaliti zaista pravi zvezde, dokaz je i Teodora Džehverović koja nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" nije zadivila publiku, ali je zato nakon "Zadruge" sve oduvala.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Dec 13, 2019 at 9:34am PST

Danas je jedna od najtraženijih pevačica, a nakon rijalitija uspela je i da izbaci svoj prvi solistički album.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.