Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE TO NORMALNO? Duško Radonjić objavio prepisku sa ćerkom Andrijanom, nećete verovati šta ga je pitala! (FOTO)

Duško Radonjić i Andrijana Radonjić podelili su gledaoce tokom učešća u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ”Zadruga” na one koji su podržavali njegov patrijarhalni odnos sa ćerkom i na one koji su ga osuđivali zbog toga. Sada je Duško na svom profilu na Instagramu objavio deo prepiske sa ćerkom, a sve je iznenadilo ono što The post DA LI JE TO NORMALNO? Duško Radonjić objavio prepisku sa ćerkom Andrijanom, nećete verovati šta ga je pitala! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NIŠTA NE KRIJU OD JAVNOSTI! DUŠKO OBJAVIO PREPISKU SA ĆERKOM: Nećete verovati šta ga je Andrijana pitala (FOTO)

Izvor: Press, 16.Avg.2018

Duško Radonjić i Andrijana Radonjić podelili su gledaoce tokom učešća u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga'' na one koji su podržavali njegov patrijarhalni odnos sa ćerkom i na one koji su ga osuđivali zbog toga. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.