DA LI JE OVOG PUTA PRETERALA? O najnovijem STAJLINGU Jovane Jeremić BRUJI REGION - nikad PROVOKATIVNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 11:45

DA LI JE OVOG PUTA PRETERALA? O najnovijem STAJLINGU Jovane Jeremić BRUJI REGION - nikad PROVOKATIVNIJA

Oduševila svoje obožavaoce!

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a pogotovo u Jutarnjem programu gde svakog vikenda iznova iznenadi gledaoce.

Jovanini stajlinzi u emisijama su i te kako zapaženi, a ovog jutra bacila je u trans publiku, pogotovo jači pol, s obzirom da su joj grudi bile u prvom planu.Naime, Jovana se pojavila u minijaturnoj haljini sa dubokim dekolteom, te se činilo kao da je jedva obuzdala bujno poprsje. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pitali da li je ovog puta preterala sa izrezom na haljini, ali sudeći prema mišljenju njenih muških fanova, ovo je bio pun pogodak.

Inače, Jeremićka je nedavno saopštila da izdaje knjigu oja će nositit naziv "Jovanizmi".

- U ime Boga ću izdati knjigu svoju i zvaće se "Jovanizmi". Imam jednu dobru rečenicu koju sam napisala: "Sve što propustiš u nedostatku mu*a, to se posle ceo život vadiš da je bila sudbina" - otkrila je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.