DA LI IM VERUJETE? Bez botoksa, bez silikona - Ove naše pevačice tvrde da nikada nisu IŠLE POD NOŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 14:27

DA LI IM VERUJETE? Bez botoksa, bez silikona - Ove naše pevačice tvrde da nikada nisu IŠLE POD NOŽ

Prirodno stare, zdravo žive i redovno se neguju...

Estetske korekcije postale su obavezni deo javnog života naših dama sa estrade.

Međutim, neke od naših najpoznatijih pevačica dobar izgled duguju samo genetici, priodnom starenju i redovnoj nezi koja ne podrazumeva botoks, hijarulon i poteze hirurškog noža.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Iako je zagazila u osmu deceniju života, Veri Matović na fizičkom izgledu mogu da pozavide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mnogo mlađe koleginice.

Ipak, 74-godišnja pevačica tvrdi da nikada nije posetila estetskog hirurga, te da je za njen izgled zaslužna majka priroda.

- Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade, ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim - ispričala je Vera za domaće medije, pa dodala:

- Oni će da shvate da li je bilo okej ili ne to što su stavljali. Uvek može da se uradi nešto, ali ja vodim računa o ishrani, džogiram, spavam redovno - otkrila je Matovićeva recept svog dobrog izgleda.

- Znate kakav ja grudi koš imam, to sve stoji, sve prirodno. Čak su mi i noge čvrste. I zubi su moji. Moj plastični hirurg je Vera Matović!

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Neda Ukraden napunila je 70 godina, a ova dama zanimljivim priznanjem inspiriše mnoge žene.

- Živi sam demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od retkih pevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu - istakla je pevačica.

Iako je u sedmoj deceniji, Goca Lazarević odlično izgleda, ali za to nisu zaslužne estetske operacije.

- Pitaju me: ''Goco, gde radiš sve te operacije?'', a ja ih pitam: ''Na koje mislite?'' - rekla je Goca jednom prilikom u popularnoj TV emisiji.

Nešto mlađe pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska nemaju ništa protiv operacija u cilju boljeg izgleda, ali iz straha ostaju odane prirodnom izgledu.

Zlata nikada nije korigovala svoje lice, ali jedne intervencije na kolenu se nerado seća.

Iako do sada ništa nije menjala na svom licu, ona kaže da je pre nekoliko godina imala estetski zahvat zbog koga je nedeljama bila u bolovima.

- Nije da ne bi nešto zategla i sredila na sebi, ali plašim se bola, radila sam jednom jednu estetsku korekciju oko kolena neko zatezanje, i umirala sam od bolova… Izgleda da nisu baš najbolje to uradili - istakla je ona u jednoj emisiji, pa dodala:

- Zbog toga koristim jeftinu kremu od 150 dinara i ona mi jako prija.

Božinovska smatra da je vreme za korekcije, ali ipak se ne usuđuje.

- Nema tajne, uživo sam dobra, ali kamere otkriju sve. Vreme je još malo da se malo "posečem". Razmišljam o tome, ali imam strah i botoks da stavim, a kamoli nešto žešće - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.