DA JE TRAŽIO, DISTANCIRALA BIH SE! Kristina pokušala da svali KRIVICU na Kristijana, on ŽESTOKO reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 23:44

"DA JE TRAŽIO, DISTANCIRALA BIH SE!" Kristina pokušala da svali KRIVICU na Kristijana, on ŽESTOKO reagovao

Zadrugari je osudili!

Večeras je Vleiki šef doneo odluku da zadrugari igraju "Igru istine" umesto "Nominacija". Jedno od pitanja postavljeno je Kristini Spalević.

- Kako vidiš odnos sa Kristijanom i kakve emocije i vajbove imaš povremeno? I da li čekaš da se napijem na naskočiš na mene, i čekaš da se nešto desi? - pitao je Kristijan.

- Ja u Kristijana nisam zaljubljena, ali te iskre kada se vidi to je kada me nasmeje do suza. Ja njega nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledala tako, kao i celog života gledam ko može da me nasmeje a ne fizički izgled. Ovo da čekam da se napije, je totalna glupost i to se i pre potezalo ali nije istina, i za svaki odnos je potrebno dvoje i naš odnos jeste čudan i neuobičajan. Ja sam rekla da su muškarci oko mene stalno, i ja nemam drugi komentar a da mi je rekao da se distanciramo, ja bih i uradila ne bih umrla! - rekla je Kristina.

- Kako tako pričaš, kao ne bi umrla da on ode od tebe - dodala je Tara.

- Ja sam rekla da ne bih umrla, nisam umrla ni za bratom kojeg sam ostavila u bolnici! - dodala je Kristina.

- Da tebi on prija ja shvatam, ali ti se ne odmičeš od njega kao ni on i rekla sam mu to! Ja sam uvek imala drugare sa kojima sam mogla i da spavam, ali nije normalno da si uvek pored njega i on je odlučujuća igra u vašem odnosu - rekle je Nadica.

- Ja radim kako ja osećam i kako ja hoću! - odbrusila je Kristina.

- Sve ono što vi pričate njoj, želite da kažete njemu ali ne smete da mu kažete! - vikala je Paula.

- Pošto mislite da sam zaljubljen u nju, onda ću i nju da o*jebem! - rekao je Kristijan.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.