DA, ISTINA JE, RASKINULI SMO! Miljković POTVRDIO na Instagramu - Evo šta je JAVNO PORUČIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA, ISTINA JE, RASKINULI SMO!" Miljković POTVRDIO na Instagramu - Evo šta je JAVNO PORUČIO (FOTO)

Au, pa ovo je iznenada...

Luna Đogani i Marko Miljković iako više nisu učesnici rijaliti programa "Zadruga" jednako su aktuelni u javnosti, te se proširila vest i da su nakon izlaska iz rijalitija i zajedničkog života raskinuli.

Tim povodom se oglasio i Marko Miljković na društvenoj mreži Instagram gde je potvrdio da su raskinuli.

- Da, istina je, raskinuli smo! Osećam potrebu da to javno kažem, zato što je naša veza javno započeta.Ovako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolje za oboje - napisao je Marko i označio Lunu Đogani.

Ono što je svima čudno je to što je svoju sada bivšu devojku označio na svom Instagram storiju, u sred raskida. Da li to znači da su sporazumno raskinuli i da će ostati prijatelji ili samo žele da se našale sa svojim fanovima, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ISTINA JE, RASKINULI SMO! Marko se oglasio na Instagramu! EVO ŠTA JE JAVNO PORUČIO!

Izvor: 011vodič.com, 12.Dec.2019

O vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića spekuliše se već nekoliko dana, a sve su bile jače glasine da su na njihovu romansu stavili tačku. Portal Pink.rs prvi je pisao o nesuglasicama u njihovoj vezi, a Marko je sada odlučio da potvrdi da je došlo do raskida.. – Da, istina je, raskinuli smo!...

Nastavak na 011vodič.com...

LUNA I MARKO DEFINITIVNO RASKINULI: Ovo su detalji RASKIDA GODINE!

Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2019

Luna Đogani i Marko Miljković definitivno su raskinuli. Naime, uprkos svim naoporima da održe vezu, koja je u poslednje vreme na klimavim nogama, nisu uspeli i par se konačno razišao. Miljković i Đoganijeva su i nakon izlaska iz rijalitija, ostali pod lupom javnosti i svaki njihov korak se pomno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.