Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čim je Sloba potpisao RAZVOD, Kija mu je poslala JASNU PORUKU: Ovo mora da boli do srži (VIDEO)

Kristina Kija Kockar, koja je pobedila u rijaliti šouu Zadruga i ostala bez supruga Slobe Radanovića, ali je zato postala pevačica Ministarki, objavila je na Instagramu video iz noćnog provoda. Kockareva je fanovima otkrila svoju pesmu, koja opisuje njenu trenutnu situaciju. Ono što je zanimljivo, Kija je postavila smajli koji se smeje do suza. Pesma The post Čim je Sloba potpisao RAZVOD, Kija mu je poslala JASNU PORUKU: Ovo mora da boli do srži (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOOOK - KAKAV PREOKRET: Sloba NIJE potpisao papire za razvod! Susret s Kijom - i SVE jasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 10:23

Šta se zbiva?..Iako se u medijima pisalo drugačije, izgleda da u razvodu donedavnih zvezda "Zadruge" ne ide sve glatko kao što stjuardesa kaže da bi volela. Najpoznatiji rijaliti par Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ipak nisu stavili tačku na svoj brak, piše "Telegraf", a sve će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.