Ćerka našeg slavnog glumca radila u kafiću, a onda je dala otkaz i danas živi SVOJ SAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka našeg slavnog glumca radila u kafiću, a onda je dala otkaz i danas živi SVOJ SAN

Mlada glumica prisetila se i svojih početaka.

Mina Nikolić nekada je bila devojka koja je radila u dva kafića, a onda je odlučila da krene stopama jednog od naših najboljih glumaca, a svog oca - Marka Nikolića. Mina je dala otkaz u kafićima u kojima je radila, okušala sreću i danas živi svoj san.

Mlada glumica prisetila se svojih početaka:

- Nisam išla ni u jednu školu glume. Za prijemni ispit pomagali su mi Nela Mihailović i Nebojša Dugalić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tata je izjavio da ne ume da se bavi pedagoškim radom i "prosledio" me svojim kolegama. Kada je rekao da je svaki posao težak, i dodao ono "znaš i sama", mislio je na mnogobrojne dane snimanja u vrela leta i ciču zimu. Pa i na sva propuštena pecanja i utakmice - rekla je Mina nedavno za "Novosti".

I upisala je i završila studije, u prvoj klasi Dragane Varagić na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Iako je njen otac iza sebe ostavio neizbrisiv trag u čitavoj jugoslovenskoj kinematografiji, Mina ne krije da je svojevremeno radila i poslove koji se nisu ticali glume.

#film #herojo #minanikolic #mojradsfx

Објава коју дели Dragana Injac (@gagainjac) дана 11. Окт 2018. у 12:36 PDT

Објава коју дели Matija Munjiza Petrović (@mmunja) дана 27. Апр 2018. у 10:25 PDT

Објава коју дели Nemanja Milunović (@nemanjamilunovicofficial) дана 4. Апр 2016. у 1:47 PDT

Објава коју дели Nemanja Milunović (@nemanjamilunovicofficial) дана 20. Дец 2015. у 2:24 PST

Објава коју дели Matija Munjiza Petrović (@mmunja) дана 2. Мај 2018. у 12:53 PDT

- Iz Kosovske Mitrovice pozvala me je na audiciju prijateljica koja je na čelu privatnog Kulturnog centra. Dala sam otkaz u oba kafića u kojima sam radila i rešila da okušam sreću. Predstava je nastala kroz proces radionice, s dvadesetak učesnika sa Kosova, a u Njujorku će nam se (u decembru) pridružiti i članovi ansambla iz Kambodže i Gvatemale. Projekat je osmišljen da u njemu rade ljudi čije su zemlje prošle kroz ratno iskustvo, a izvodi se na starogrčkom i jezicima američkih starosedelaca - rekla je Mina.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.