Ćerka Snežane Đurišić je PRELEPA! Maja ne želi da bude deo javne scene, živi DALEKO OD SRBIJE i evo čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 08:23

Ćerka Snežane Đurišić je PRELEPA! Maja ne želi da bude deo javne scene, živi DALEKO OD SRBIJE i evo čime se bavi

"Maja je od majke nasledila upečatljive crte lica i muzički talenat."

Pevačica Snežana Đurišić ima ćerku Maju koja živi u Americi i za kojui mnogi tvrde da je njena kopija.

Maja je od majke nasledila upečatljive crte lica i muzički talenat. Pre više godina je nastupila sa njom na njenom solističkom koncertu, pokazala je tada da odlično peva, ali je ubrzo odustala od pevačke karijere.

Kako je mama Snežana kasnije izjavila, Maja je to učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer jednostavno ne želi da bude deo javne scene. Kao poznata naslednica ne može u potpunosti da pobegne od javnosti.

Објава коју дели KRALJICA NARODNE MUZIKE🎤🎵🎵 (@snezana_djurisic.__)

Mama Snežana često na svom Instagram profilu objavljuje ćerkice slike koja sa suprugom i dvoje dece duže vreme živi u Americi.

Upravo su oni razlog čestih Snežaninih putovanja u Čikago, a po svemu sudeći pevačica bi uskoro i trebala da otputuje.

- Nisam još sigurna šta ću, vezano od situacija za korona virus. Ovo je verovatno ludilo kojem kraja nema. Meni to nije problem, odem kod Maje kad god poželim. Ali, opet kažem, neću ni tamo ići ako se dogodi zatvaranje u Srbiji i u Americi. Videćemo kakva bude situacija, neko sam ko ne voli da reskira - kazala je Đurišićka za "Grand" magazin.

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Maja se, ako je suditi po njenom Instagramu, bavi negom lepote, odnosno šminkerka je i kozmetičarka.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.