Ćerka Brusa Lija, Šenon Li oštro je iskritikovala Tarantina zbog svog oca!

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Brusa Lija, Šenon Li oštro je iskritikovala Tarantina zbog svog oca!

Ćerka Brusa Lija, Šenon Li oštro je iskritikovala Tarantina zbog svog oca! Naime Kventin Tarantino je njenog pokojnog oca "ubacio" u svoj novi film "Bilo jednom u Holivudu".

Tarantino je napravio scenu između filmskog Brusa Lija i Klifa Buta, kojeg igra Bred Pit. U toj sceni, Li se hvali kako bi "isprebijao i Muhameda Alija", a njih dvojica se zatim tuku.

Tarantino je izjavio da je Brus Li bio "prilično arogantan tip"- što je iznerviralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njegovu kćerku.

"Bilo bi lepo da umukne. Nije poznavao mog oca. Mogao bi da kaže samo 'trebala mi je jedna scena s njim u filmu, pa sam je tako napisao'. Ne bi trebalo da ide okolo i tvrdi da je moj otac zaista bio takav." - rekla je ona za "Varajeti".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.