Cela Srbija ga je gledala u Srećnim ljudima, a malo ko zna da je ova mlada PEVAČICA njegova UNUKA (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 12.Sep.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela Srbija ga je gledala u "Srećnim ljudima", a malo ko zna da je ova mlada PEVAČICA njegova UNUKA (FOTO)


Najviše ga pamtimo po ulogama u "Sarajevskom atentatu", "Sutjesci", "Kotorskim mornarima", "Boljem životu" i "Srećnim ljudima" u kojima je najviše delo kadar sa legendarnom Svetlanom Bojković, odnosno sestrom Antonijom.
Početkom ovog meseca, njegova unuka je, uoči godišnjice Petrove smrti, na svom Instagramu objavila fotografiju sa dedom i tako mu odala počast. 

Reč je o Petru Banićeviću, legendarnom glumcu koji je preminuo 4. septembra 2006. godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << malo kome je poznato da je njegova unuka takođe umetnica i da se bavi muzikom. 
Devojčica sa fotografije je pevačica Iva Banićević koja se priključila "Sanji Ilić i Balkanici" pred samo predstavljanje na Evroviziji u Lisabonu ove godine. 

 Iva koja pohađa školu pevanja Aleksandre Radović sjajno je sa ostalim učesnicima predstavljala našu zemlju. Sada je članica muzičkog tima Lepe Brene, saznaje zena.blic.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.