Čekala da okrene leđa, pa je ŠUTIRALA I ČUPALA! Sanja pokušala da se opravda za TUČU sa Paulom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2021, 03:20

Čekala da okrene leđa, pa je ŠUTIRALA I ČUPALA! Sanja pokušala da se opravda za TUČU sa Paulom (VIDEO)

Matora je dokrajčila!

Prethodnu noć došlo je do haosa u spavaćoj sobi nakon žurke. Prvo su u sukob ušli Anđelo Ranković i Fran Pujas, a potom i Sanja Stanković i Paula Hublin. Večeras je tokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenuta ova tema, a jedno od pitanja bilo je upućeno Sanji.

- Koliko moraš biti isfrustrirana, da čupaš Paulu iza leđa? - glasilo je pitanje.

- Ja sam mislila da je ona krenula na Nenada. Šutnula sam je u samoodbrani samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pravdala se Sanja.

- U samoodbrani? Ja veću glupost nisam čula. Ja sam krenula samo da prekinem tuču. Mene je Ša gurnuo i ja osetim da me neko čupa. Mene ljudi smiruju, a ona me je šutirala sve vreme. Mene je ona ubeđivala da sam ja udarila Ša - govorila je Paula.

- Anđelo je Franu trn u oku odavno! Anđelo nikad nije prestao da se sviđa Pauli - dodala je Nadica,

- Znala je da je s*ebala stvar, zato je sada rekla da je to kao zbog Ša. Ja znam Sanju, zato i sada to govori za Ša. Ustani i kaži da te je Anđelo iskompleksirao, da si još uvek zaljubljena. Ona ne može mene da podnese kad pričam sa njim, a ne Paulu - komentarisala je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.