Car dobio UZNEMIRUJUĆE INFORMACIJE o Dalili iz SPOLJAŠNJOSTI - URLA na nju, PRETI joj: Ništa nije kao pre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 08:28

Car dobio UZNEMIRUJUĆE INFORMACIJE o Dalili iz SPOLJAŠNJOSTI - URLA na nju, PRETI joj: Ništa nije kao pre!

Vest će PRESUDNO uticati na njihovu vezu?

Veza između Dalile Dragojevićč i Filipa Cara podelila je region. Dok jedni smatraju da je Dalila glavni krivac za pucanje braka između nje i i Dejana, drugi smatraju da do brakolomstva ne bi ni došlo da nije postojala spremnost na flert od strane Cara.

Bilo kako bilo, činjenica je da je bračni par došao do ivice razvoda, a da se Car već danima sladi u postelj sa, još uvek zvanično, zakonski udatom ženom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Porodice glavnih aktera ovog ljubavnog trougla ne gledaju blagonaklono na ljubavni trougao, pa ni porodica hrvatskog Kazanove. Car je svestan da njegovi roditelji ne gledaju blagonaklono na čitavu stvar a više o tome možete čitati klikom OVDE.

Njegova porodica je ovog puta poslala i direktnu poruku, a sve je to problematični zadrugar otkrio u razgovoru sa svojom ljubavnicom Dalilom.

Naime, njih dvoje su razgovarali u sobi za izolaciju.

- Mnoge stvari sam ti lepe rekao i dokazao ti ljubav, što u privatnim razgovorima, što onoliko koliko sam mogao u krevetu. Jesi i ti, više nego ja, ali nemoj mi prebacivati - rekao je Car.

- Ali ti meni sad prebacuješ - smatra Dalila.

- Ne, ja sam ti rekao na račun onoga što ti meni govoriš - rekao je Filip.

- Ti is ku*ac - počela je da ga vređa Dalila.

- Dobro jesam. Ali nisi to ovo sve uradila samo zarad sebe, uradila si sve i zvog sebe. I ja sam bio spreman da uđem u koštac sa svima, da mi familija kaže ajde dečko magla. Od sestre sam dobio direktnu poruku: Ne radi to, ne treba ti, mešaš se u tuđe stvari  - otkrio je Car.

Sada kada zna da se njegova porodica sigurno ne slaže sa njegovom vezom, ništa ne može da bude isto.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.