CVIKA OD ŽENE! Kristijanova žena POLUDELA zbog njegovog PONAŠANJA u Zadruzi! LUPILA MI JE ŠAMAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 23:31

CVIKA OD ŽENE! Kristijanova žena POLUDELA zbog njegovog PONAŠANJA u Zadruzi! "LUPILA MI JE ŠAMAR!"

Jedva ga pustila u stan

Kada je Kristijan Golubović u nedelju stigao ispred stana u kom živi sa porodicom, dva člana njegovog obezbeđenja su mu saopštila da je njegova žena ljuta jer je u "Zadruzi" bio prisan sa Aleksandrom Nikolić.

- Ivana je bila ljuta na mene ali me je ipak zagrlila. Zamerila mi je ples sa Aleksandrom, iako je to bio samo zadatak. Rekla mi je: "Imali smo dogovor, nisi ga ispoštovao!" Na nos mi je izašao taj ples - rekao je Kristijan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima) on Sep 19, 2020 at 12:38pm PDT

- Pred ulazak u Zadrugu sam joj rekao da nikada više neću da pravim gluposti kao sa stanijom Dobrojević u "Farmi". Tada mi je Ivana čak i šamar lupila zbog toga! Ja sam se prema Aleksandi postavio drugarski a ona mi baca žiške! Dok smo plesali bilo nam je dosadno pa sam je malo uhvatio za guzu. To je bila samo šala, ništa više - ispričao je Golubović.

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) on Sep 29, 2020 at 12:55pm PDT

Sa druge strane, susret sa ćerkom je prošao glatko:

- Pokazala mi je spomenar, prvu školsku svesku, upisali smo je na likovnu sekciju... Konačno imam porodicu i živim onako kako želim - dodao je.

Odnos sa Aleksandrom zamerio mu je i njen bivši dečko Filip Car. Hrvat j izgoreo od ljubomore dok je posmatrao žestokog momka kako pipka njegovu dragu.

- Napuše mi se ku*ca oboje što ovo rade! Ona je droljetina ali me je kristijan još više povredio. Ne poštuje me kao druga. Aleksandra mi stalno plače i govori da joj smeta što je povezuju sa Kristijanom, a sad mu daje da je hvata za dupe! - rekao je Car.

A post shared by Filip Car (@filiip_car) on Sep 23, 2020 at 6:58pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.