ČUVAJTE SVOJE DEVOJČICE! Goca se oglasila povodom optužbe za S*KSUALNO NASILJE koje je UZDRMALO Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 20:19

"ČUVAJTE SVOJE DEVOJČICE!" Goca se oglasila povodom optužbe za S*KSUALNO NASILJE koje je UZDRMALO Srbiju

"Milena Radulović je samo jedna od velikog broja onih koje su prošle kroz predatorske ruke, a imala hrabrosti da istupi.!"

Glumica Milena Radulović prijavila je policiji profesora glume Miroslava Miku Aleksića za navodno silovanje koje je doživela još sa 17 godina. Milena je zajedno sa četiri devojke koje su pohađale Mikinu školu odlučila da stane na put s*ksualnom uznemiravanju i obelodani sve ono što se navodno dešavalo godinama unazad.

Mnoge javne ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su podržale Milenu i uputile joj reči podrške, a među njima je i pevačica Goca Tržan koja je takođe doživela sličnu neprijatnost kada je drug pokušao da je siluje. Sada je pevačica apelovala na sve devojke da istupe i javno govore o svemu što ih godinama tišti.

- Milena Radulović je samo jedna od velikog broja onih koje su prošle kroz predatorske ruke, a imala hrabrosti da istupi. Zapitajte se zašto i kako smo stvorili društvo u kome devojčice treba da se plaše svojih mentora i da se stide s*ksualnog nasilja koje nisu ničim izazvale, osim činjenicom da su devojčice. Čuvajte svoje devojčice i naučite ih da ne ćute i da se bore za svoju sigurnost – poručila je Goca putem društvene mreže Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.