ČUVA PORUKE KAO DOKAZ! Evo šta se tačno desilo PRE TRI GODINE U BRENDONOVOM STANU! Posle toga je morao da ga blokira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVA PORUKE KAO DOKAZ! Evo šta se tačno desilo PRE TRI GODINE U BRENDONOVOM STANU! Posle toga je morao da ga blokira!

Kome verovati?

Sinoćnja emisija u rijalitiju  ''Zadruga'' bila je rezervisana za ''Nominacije'' i ''Pitanja novinara''. Ovog puta je Branislav Radonić Brendon bio na meti oštrih pitanja.

Novinar koji je gostovao uputio je pitanje Brendonu, a ono se ticalo njegovog odnosa sa Lazarom Jeremićem sa kojim je proveo neko vreme u svom stanu. Isto tako i da komentariše poruke koju je Lazar slao Radoniću zbog kojih je on morao da ga na kraju blokira na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

- Dopada mi se pitanje, baš. To se dogodilo pre tri godine. Njegovo ponašanje mi se nije svidelo. Sutradan je osvanula neka fotografija na nekom portalu. Spominje se neka gej afera, neki glumci, ja u šoku. Shvatio sam da na neki način hoće da dospe preko mene u medijima. Tada sam bio u žiži interesovanja. On tako pravi greške, i tada, ali i ovde. Zamalo sa Zoricom ovde da napravi haos. Nisam hteo da imam kontakt sa njim, on je pokušavao da ostvari neku komunikaciju sa mnom. Nisam hteo da ponovo da osvanem na nekom portalu bez razloga - rekao je iskreno Radonić.

Lazar Jeremić je takođe imao šta da kaže o ovoj temi, međutim njegove reči se nisu slagale sa onim što je Brendon rekao.

- On je meni pisao prvi. Poruka je glasila ''Batice je l' si tu?'' Ja svoje poruke ne brišem, možete sve to proveriti. Išli smo do Ušća i slikali se onako. Zvao me na kafu jer sam bio blizu njega, video je sliku na fejsu i tražio mi broj, posle me zvao. To je to - rekao je Jeremić.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ćerka Zorice Brunclik TRUDNA sa zvezdom Granda - a njihova ODLUKA O VENČANJU iznenadiće mnoge! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.