ĆUTAO SAM 15 GODINA... Nakon MONSTRUOZNE ISPOVESTI o BATINAMA Anabele, Gavrić se ne zaustavlja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 17:38

"ĆUTAO SAM 15 GODINA..." Nakon MONSTRUOZNE ISPOVESTI o BATINAMA Anabele, Gavrić se ne zaustavlja...

"Gagi ima problem da se suoči sa istinom...!"

Mirko Gavrić u radio "Amneziji" komentarisao je svoj povratak u rijaliti program "Zadruga", a progovorio je i o svom prijateljstvu sa Anabelom Atijas i priznao da joj je po ponovnom ulasku ovde rekao gde je pogrešila.

- Publika može da vidi kakvi smo Anabela i ja prijatelji, ona i ja smo porazgovarali, u odnosu sa Lunom rekao sam joj da dozvoli Luni da živi njen život, da ne utiče na njen život, da bude tu kao prijatelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali da ona živi život kao što ona želi. Dokaz da sam lojalan Anabelin prijatelj je to što sam ćutao petnaest godina šta sam video i čuo, nikada ne bih ni rekao da se ta priča nije povela ovde. Ja ću biti na strani istine i govoriću samo istinu, ma koliko bilo bolno to što imam da kažem - rekao je Mirko.

Mirko je rekao šta smatra Anabelinom najvećom greškom.

- Ono što ja smatram njenom najvećom greškom je to što je ćutala sve vreme. Anabela nije nasilan tip, meni deluje čak i smešno što se to spominje. Gagi je mnogo nepovezan. U dosta situacija ostane nedorečen i nije konkretan. Ima problem da se suoči sa istinom ma kakva ona bila, nije poenta samo reći izvini, nego osetiti to neko pokajanje i da zaista sutra postane bolji čovek. Luna ne bi trebalo da bira između Gagija i Anabele, ona treba da bude uz njih - prokomentarisao je Gavrić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.