ČUO SE SA ANOM KORAĆ NAKON RIJALITIJA! Janjuš PRIZNAO sve o njihovom razgovoru VAN KAMERA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUO SE SA ANOM KORAĆ NAKON RIJALITIJA! Janjuš PRIZNAO sve o njihovom razgovoru VAN KAMERA! (VIDEO)

Konačno progovorio.

Sinoć su Zadrugari rešili da se zabave pred spavanje, pa su zaigrali "Igru istine". Pitanja su bila škakljiva, ali su ukućani odgovarali na svako postavljeno pitanje.

Poznato je da su se Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać intenzivo družili u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". S obzirom na to da je Janjuš oženjen, mnogi su se pitali kako će njegova žena reagovati na ovakvo druženje. Kada je Marko pobegao iz Bele kuće, mnogi su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarisali da je to uradio zbog Ane, kako se taj odnos ne bi razvio u nešto više od prijateljstva.

- Da li si posle Zadruge imao želju da se vidiš sa Anom Korać - glasilo je pitanje koje je postavila Miljana Kulić, Janjušu.

- Nismo se videli ni čuli, samo sam joj izjavio saučešće kad joj je otac umro - odgovorio je Janjuš.

Ana sada uživa u srećnoj ljubavnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, a s obzirom na to da se ovaj razgovor dogodio pre početka njihove veze, David verovatno neće zameriti Koraćevoj.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.