ČUO SAM SE SA LJUDIMA IZ PRODUKCIJE! Bivši učesnik Zadruge ponizio Staniju i podržao OVU takmičarku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČUO SAM SE SA LJUDIMA IZ PRODUKCIJE!" Bivši učesnik "Zadruge" ponizio Staniju i podržao OVU takmičarku!

U svom stilu...

Učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš odlučio je na svom Instagram profilu da se našali na račun Marijane Zonjić, koja večeras gostuje u studiju najgledanijeg TV formata na našim prostorima, i Stanije Dobrojević koja je sinoć plakala kada je Marijana napustila Belu kuću.

-Marijana je tokom emisije rekla kako smatra da Stanija Dobrojević zaslužuje mnogo boljeg momka nego što je to Marko Marković i istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je ovaj ukućanin razočarao. Zonjićeva je rekla i kako će ona uvek biti tu za Staniju, a Janjuš je ove Marijanine reči prokomentarisao u svom stilu.

- Sad sam se čuo sa ljudima iz produkcije i imam lepe vesti. Stanija je bolje, razgovarala je sa Marijanom i smirila se, obećala joj je da neće plakati ova dva dana dok ne izađe. Hvala Bogu ovoga puta Bog je bio na našoj strani. Živela Stanija, glasajte za Nadeždu - napisao je Janjuš i našalio se na Marijanin račun.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.