CRNOGORCI SU MI FENOMENALNI! - Marina Visković sebi poželela NOVU LJUBAV, pa se dotakla MAJČINSTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 14:40

"CRNOGORCI SU MI FENOMENALNI!" - Marina Visković sebi poželela NOVU LJUBAV, pa se dotakla MAJČINSTVA

Pozitivan završetak godine!

Pop pevačica Marina Visković, sinoć je prisustvovala jednom prestoničkom događaju i tom prilikom, vidno raspoložena, odgovarala na pitanja sedme sile.

Pevačica hita "Kazablanka", dotakla se pitanja o ljubavi, udvaračima, planovima, ali i željama za predstojeću godinu.

Svi su primetili njen taman ten, a ona je odmah objasnila otkud isti, a i sumirala utiske kada je reč o 2022. godini.

- Ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam često bila na moru. Bila sam i na turneji u Australiji, otuda i ovaj moj preplanuli ten. A što se tiče utisaka, bila mi je fenomenalna, pogotovo kraj godine. Počevši od novih pesama, pa do nekih drugih poslovnih poduhvata, angažovanja i poduhvata - započela je Viskovićeva.

Prokomentarisala je i da li joj teško pada to što za praznike uvek radi.

- Često sam razmišljala o tome, ali obzirom da ja nemam decu, nemam ni muža, još uvek sam devojka, ne pada mi to teško. Važno je da su mi tu porodica i prijatelji. To je sasvim dovoljno da se osećam kao kod kuće, gde god da sam - istakla je Marina.

Budući da je česta na crnogorskom primorju, odmah se nametnulo i pitanje, kakvi su to crnogorci kao udvarači.

Moram priznati da su fenomenalni. Mada meni je cela ova letnja sezona bila radna, tako da nisam imala vremena za ljubav. Ali recimo, sebi bih u narednoj godini poželela novu ljubav, kao i kvalitetan san - kroz smeh priča pevačica.

Poznato je da mnoge njene kolege, prodaju stanove i automobile kako bi snimili album ili pesmu, pa se dotakla i ove teme.

- Nisam ništa prodavala da bih snimila album ili pesmu. Uvek sam pametno ulagala. Jesam nekada nešto i preplatila, ali ne žalim, jer sam oko sebe okupila najbolji tim. Svakako treba ulagati u sebe, jer se to uvek isplati - zaključila je Marina Visković.

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official)

Detaljan intervju možete pogledati u narednom videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.