CRKNITE, DUŠMANI! Ivan napadnut - za njega NEMA mira ni posle rijalitija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRKNITE, DUŠMANI! Ivan napadnut - za njega NEMA mira ni posle rijalitija! (FOTO)

"E, pa z*jebali ste se!"

Iako je izašavši iz burnog rijalitija, Ivan Marinković zaplovio u mirnije vode sa svojom partnerkom Jelenom Ilić, on i dalje bije bitke sa svojim neprijateljma.

O tome svedoči i poruka koju je ostavio na svom Instagram profilu. Nije sasvim jasno ko ga je i kako naljutio, ali Ivan je poručio hejterima da mu ne mogu ništa.

- Džaba svim dušmanima... Džaba svim jadnima (da vas ne imenujem)... džaba svima koji pokušavate da iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana u dan nešto kažete i napišete što će me možda poremetiti... hihi... Tvrd je orah voćka čudnovata! Verujem da se grizete od muke jer nema vajde od toga... Ja ne dajem izjave niti intervjue, a vi što jedva čekate to... e pa z*jebali ste se... jedan je Ivan... crknite, dušmani! - napisao je Ivan uz selfi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.