ČOVEK NIJE U STANJU DA SHVATI... Cecin dečko Bogdan brutalnom porukom opomenuo nezahvalne ljude!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 08:27

"ČOVEK NIJE U STANJU DA SHVATI..." Cecin dečko Bogdan brutalnom porukom opomenuo nezahvalne ljude!

Ovo je baš ostavilo utisak na njega!

Svetlana Ražnatović uživa u ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Cecin dečko sve je češća tema medija, a informacije o njegovoj prošlosti iz dana u dan intrigiraju javnost (detaljnije OVDE).

Mladi Srejović aktivan je na društvenoj mreži Instagram, a osim fotografija sa kćerkicom i prijateljima, često deli citate koji su ga inspirisali tog dana.

Nema sumnje da će poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogdanov stori navesti mnoge na razmišljanje.

- Leptir živi jedan dan i taj jedan dan je srećan, pun života i lep. Čovek živi u proseku 80 godina i za toliko godina nije u stanju da shvati što je leptir za jedan dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.