ČLAN OZLOGLAŠENE SEKTE: Otac Dženifer Lopez se krije od javnosti, a sada ga je pevačica pokazala

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:06

ČLAN OZLOGLAŠENE SEKTE: Otac Dženifer Lopez se krije od javnosti, a sada ga je pevačica pokazala

Neverovatna sličnost!

Dženifer Lopez objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa ocem, Dejvidom Lopezom i pokrenula lavinu komentara upravo zbog neverovatne sličnosti.

Planetarno popularna pevačica i glumica obratila se ocu povodom Dana očeva koji se proslavljao u Americi, a slično su uradile i druge javne ličnosti. Ona je na svom profilu objavila dve fotografije na kojima pozira sa svojim ocem.

- Tata, nema dovoljno reči da opišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta mi značiš ... Volim te zauvek ... na sve načine! Srećan dan očeva svim neverovatnim tatama koji su tu svakodnevno za svoju decu!! Neophodni ste i cenjeni i voljeni više nego što ćete verovatno ikada znati. Danas slavimo vaš dan! - napisala je Dženifer ispod objave.

Da je ovaj potez oduševio pevačicine fanove dokazuju komentari koji se neprestano ređaju i to što je objava veoma brzo dobila gotovo milion i po lajkova.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Na osnovu slika može se primetiti da otac i ćerka izuzetno liče, a sličnost je još izraženija na fotografiji na kojoj je Dženifer dete,

Inače, njen otac je dugi niz godina član Sajentološke crkve. Navodno su Sajentololozi pokušavali upravo preko Dejvida Lopeza da je uvuku u ozloglašeni kult, ali je pevačica uspela da se izvuče na vreme.

S obzirom na to da je Dejvid na veoma visokim pozicijama u ozloglašenom kultu, on godinama izbegava pažnju medija, te su ga paparaci tek nedavno uslikali u javnosti. Povod je bila svečana večera sa porodicom Bena Afleka kada su se zvanično svi upoznali, što je dodatno podgrejalo priče o tome da "Benifer" jači nego ikad u nameri da konačno odu pred oltar.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.