ČIM SE ON POMENE, HAVARIJA! Gagi se brani - nisam rekao da se Andrej DROGIRA! A tuča na parkingu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 08:16

ČIM SE ON POMENE, HAVARIJA! Gagi se brani - nisam rekao da se Andrej DROGIRA! A tuča na parkingu? (VIDEO)

Ko bi se tu snašao...

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" pušten je i prilog žestoke svađe Anabele Atijas i Gagija Đoganija, kada su se polivali vodom i gađali.

- Uopšte nije bilo lako biti tamo, bivša žena, Luna, dečko njen... Nisam očekivao da će Anabela ući da udari na mene tako. Refleksno sam reagovao. Naravno da sam se pokajao. Generalno, kajem se, voleo bih da sam mogao da ćutim na bilo šta što je rekla. Andrej je uz svoju ženu, ali mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << generalno nemamo problem - pričao je Gagi.

- Ti si rekao drugačije u kući... Pričao si da ima problema, da se drogira... Rekao si Anabeli: "Zašto ne pričaš o svom braku i da imaš gore situacije nego sa mnom?". Aludirao si na to da se on drogira - zamerila je Matora.

Nisam nikada rekao za drogu, Anabela je rekla da se lečio od alkohola. Nisam aludirao da se drogirao, droga nema veze sa tim. Koškali su se pred Ninom - nastavio je Đogani.

- I da te je tukao na parkingu - besnela je i dalje Jovana.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.