ČETRDESET DANA OD TRAGIČNE GRUOVE POGIBIJE: Jauci majke odzvanjaju grobljem-SINE... Porodica NEUTEŠNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETRDESET DANA OD TRAGIČNE GRUOVE POGIBIJE: Jauci majke odzvanjaju grobljem-"SINE..." Porodica NEUTEŠNA! (FOTO)

Tuga do neba.

Tačno 40 dana je prošlo od kada je poginuo popularni reper Dalibor Andonov Gru. Neutešna porodica izašla je na groblje, kako bi obeležila ovaj dan prema našim običajima.

Gru je sahranjen na beogradskom groblju Orlovača, koga su u ranim jutarnjim satima posetili udovica, najbliži članovi porodice i prijatelji pokojnog repera, kako bi održali četrdesetodnevni pomen.

Čim je stigla, vidno utučena udovica Danica, koja i dalje nosi crninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poljubila je krst, a potom na muževljev grob položila veliki buket belih ruža. Posle nje, isto su učinili i njeni roditelji, a ubrzo se tužnoj skupini pridružila i majka nastradalog repera, čiji su jauci odzvanjali grobljem.

- "Jao, sine moj... Došla ti je majka, sine" - drhtavim glasom govorila je Gruova majka, koja je dugo grlila sinovljev grob.

Pomenu prisustvuju i Gruove kolege i dugogodišnji prijatelji s javne scene, među kojima su Igor Lazić Nigor, Bane Kovačević iz nekada popularne rep grupe "187", bivši odbojkaš Edin Škorić i mnogi drugi...

Uz Gruovu udovicu Danicu, koja je ćutke gledala u njegov grob, a suze krila ispod tamnih naočara, sve vreme je bio Nigor.

Da podsetimo, Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao 9. septembra tokom vožnje kajta.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.