ČETIRI MLADE URAGANKE: Čuvene Hurricane dobile naslednice! Pogledajte KAKO izgledaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 13:30

ČETIRI MLADE URAGANKE: Čuvene "Hurricane" dobile naslednice! Pogledajte KAKO izgledaju!

Hit priča!

Atraktivne "Uraganke" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić dobile su naslednice, članice grupe "Hurricane Junior".

- Nakon brzog uspeha grupe Hurricane na balkanskoj estradnoj sceni, shvatili smo da ne možemo stići i ispuniti želje svim generacijama u kojoj naročito dominira mlađa publika. Hurricane tim je došao na ideju da proširi svoju familiju sa novom grupom koju čine devojčice od 15 do 18 godina i koje će pevati pesme samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mlađe generacije. To će biti jedinstvena prilika da odrastaju sa svojim idolima sličnih godina što je i cilj osnivanja ove grupe. Grupu čine Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić sa iskustvom u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja. Premijera pesama zakazana je za danas - rekli su nam iz menadžmenta ove grupe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.