ĆERKA MI JE INVALID OD ROĐENJA ZBOG BABICA! Naš folk pevač progovorio o njenoj STRAŠNOJ sudbini

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:28

"ĆERKA MI JE INVALID OD ROĐENJA ZBOG BABICA!" Naš folk pevač progovorio o njenoj STRAŠNOJ sudbini

Nije želeo da govori o tome nikada!

Naš slavni pevač narodne muzike Era Ojdanić u jednom intervjuu otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog života.

Era je otkrio da je njegova ćerka Jasmina rođena sa invaliditetom krivicom babica, a o tome ranije nije želeo da govori, pa malo ko zna ovo o njegovom privatnom životu.

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera)

- Jasmina je invalid od rođenja. O tome nisam imao potrebe nikada da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričam. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i... Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom, baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je ovde radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo... Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali hvala bogu nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već... - rekao je Era, pa dodao:

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera)

- Hvala Bogu nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše. Šta da ti kažem sada kako mi je bilo, samo Bog i ja to znamo. Ljupka je bila dva meseca s njom u porodilištu i to je već bio problem. U 19. godini postajem tata i u tom trenutku uopšte ne znam kako da se nosim s tim, borim se... Pomirio sam se s tim, invalid - invalid, samo neka je živa. Pokretna je, sve obavlja sama u kući, pomaže mi... ja sam se pomirio sa sudbinom, ne daj bože, mogla je da umre... Nije bilo straha kod mene i Ljupke, bio sam srećan kada sam saznao da je ponovo u drugom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.