ČEP SE ZARIO U OKO: Svi detalji bizarne nezgode zbog koje je Slavica Ćukteraš HOSPITALIZOVANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 07:52

ČEP SE ZARIO U OKO: Svi detalji bizarne nezgode zbog koje je Slavica Ćukteraš HOSPITALIZOVANA

Pevačica već 5. dan u bolnici!

Slavica Ćukteraš oglasila se iz bolnice, a tamo se nalazi već peti dan zbog povrede oka.

Popularna pevačica je nakon nezgode odmah hospitalizovana, a zbog povrede je morala da ostane u bonici.

Ćukterašova je iz Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu objavila video snimak i ispračala da je povredu zadobila dok je sređivala kuću.

- U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim, kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo - ispričala je Slavica koja je kasnije otišla u bolnicu gde joj je pružena adekvatna nega.

Ona je i istakla da se sada oseća mnogo bolje i zahvalila se osoblju koje je pažljivo brinulo o njoj, kao i o ostalim pacijentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.