CENA PRAVA SITNICA: Brena i Boba kupili VILU sa pogledom na more - UH, ODIŠE LUKSUZOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENA PRAVA SITNICA: Brena i Boba kupili VILU sa pogledom na more - UH, ODIŠE LUKSUZOM!

Nisu štedeli.

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović nedano su pazarili novu vilu na Floridi za 1,5 miliona evra.

- Brena se nije dvoumila kada je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače u Americi rade. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da je kupe. U provom trenutku ponudili su im zamenu ta njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su videli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakva je kuća koja im se nudi, složili su se da ne bi trebalo ništa da menjaju, već da iskreširaju punu cenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno - kaže dobro obavešten izvor.

 Folk zvezda i njen supug Slobodan su tada odlučili da svoju vilu poklone mladom bračnom paru Filipu i Aleksandri.

- Odučili su da ta kuća bude svadbeni poklon Filipu i Aleksandri, a oni da borave u novoj vili. Tako će Aleksandra, koja je trudna i koja trenutno boravi na Jamajci, uskoro odleteti u Majami, gde će održavati trudničke dane u najvećem gradu na Floridi, i to u sopstvenoj kući - tvrdi sagovornik i dodaje:

- Nakon što su preuzeli papirološki kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte, kako bi je luksuznije opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dve gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i naravno, pogled na more.

Kako izvor navodi, samo za renoviranje folkerka je izdvojila 500 hiljada evra. Ona nije žalila ni evro kako bi imala kuću iz bajke. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dve žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, ali i ličnu poslugu.

ANA I RASTA SU BILI NA KORAK OD RAZVODA: Sada je OTKRIVENO šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.