CELA SRBIJA UZ SLOBU: Svima omiljeni pevač otkriva EKSKLUZIVNO ZA SD - evo KO je poslao UMRLICU! PSIHOPATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA UZ SLOBU: Svima omiljeni pevač otkriva EKSKLUZIVNO ZA SD - evo KO je poslao UMRLICU! PSIHOPATA!

I dok sprema haos za doček, jedna stvar je potresla mnoge.

Bliže se novogodišnji praznici, a nemoguće je da najluđa noć na TV Pinku prođe bez Slobe Radanovića o čijem učešću u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" se u 2018. naširoko pričalo.

Njegova karijera je krenula vrtoglavom brzinom na gore, pa nam je Sloba na početku razgovora otkrio da u Novogodišnjoj noći nastupa čak u Lisabonu! Podrška na sceni će mu biti mlada i atraktivna Gabrijela Pejčev, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nema sumnje da prisutne očekuje potpuni haos i dobar provod, i definitivno je da nema boljeg dočeka od onog uz "skupu" pesmu, i izvanredno dobar glas kao Radanovićev.

- Ja uglavnom nosim crnu garderobu, i verovatno će to biti nešto crno. Pošto je to opuštena varijanta, i svirka je privatna, mogu kako hoću - odgovorio je Sloba, a neko iz pozdine je dobacio da ono što valja, ne treba menjati, pa tako ni, eto, crnu košulju!

- Nemam nikoga - ponavljao je pevač.

- Naravno! I ne vraćam se na staro - nasmejao nas je Sloba.

- Osećam se odlično zato što sam ja profesionalno odradio svoj posao, napravi odobru žurku kao pevač, svi su pevali i provodili se, . Ubeđen sam da sam savršeno to odradio, a svi ljudi koji misle da sam pogrešno postupio - imaju pogrešno mišljenje! Ja sam išao tamo da pevam, a ne da se svetim, ili bijem neke ljubavne bitke.

- Mene to ne dotiče, krivo mi je zbog mojih roditelja, najviše zbog moje majke i toga što oni moraju da gledaju takve gluposti. Ne znam šta je ljudima u glavi kada mogu da napišu takve stvari i pošalju ih nekome. To su poremećene osobe, meni to ni na pamet ne bi palo da neko može da uradi - priča Sloba, a cela Srbija je stala na njegovu stranu i osudila svakoga ko je na to bio spreman.

- Našao sam da su pismo i adresa iz Čačka - otkriva Sloba i dodaje:

- To je neki psihopata i mentalno poremećena osoba!

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Dec 11, 2018 at 1:47pm PST

Kako smo želeli da pređemo na lepše teme, pitali smo Slobu koju je pesmu spremio za novogodišnje snimanje, i šta misli, kako će se snaći, na šta je on odgovorio da mu ovo nije prvo snimanje takve vrste i da nema sumnje da će savršeno odraditi posao, nakon čega je nastupao u čak 3 bloka, a na repertoaru su se našla i dva njegova hita: "Stjuardesa" i "Kocka".

- Ja to i jesam, pevač pre svega! Bez lažne skromnosti smatram sebe odličnim pevačem i to što mi se dogodilo, ta neka situacija, ne menja to da imam odlične vokalne sposobnosti a ko hoće da me sluša uvek je dobrodošao jer ću ja da pevam od srca.

- Ima delova koji su moji - nasmejao se Sloba i otkrio da je već uveliko peva na svojim nastupima, a nakon što je to izgovorio gomila mladih devojčica je prilazila kako bi se slikale sa Radanovićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.