CELA ESTRADA SLAVI: U domu pokojnog Šabana KONAČNO SMEH I RADOST - Ćerka Ilda podelila lepe vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 12:03

CELA ESTRADA SLAVI: U domu pokojnog Šabana KONAČNO SMEH I RADOST - Ćerka Ilda podelila lepe vesti!

Tri godine je prošlo od tragične smrti pevača.

Najmlađa ćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Ilda, na svom Instagramu podelila je lepe vesti.

Naime, njenoj majci Gordani juče je bio rođendan, a Šaulići su ovaj datum obeležili u krugu porodice. Ilda je objavila majčinu fotografiju i na taj način joj javno čestitala 64. rođendan, a u komentarima su se nizale čestitke i lepe želje velikog broja pripadnika domaće estrade.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srećan rođendan jedina. Jedna je majka - napisala je Ilda i dodala emotikon srca.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je pre tri godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a Goca je jako teško podnela gubitak supruga. Pevač je za sobom ostavio i troje dece, sina Mihajla i ćerke Sanelu i Ildu, koja ne krije koliko joj je teško bez oca.

Porodica Šaulić nedavno je otputovala u Nemačku kako bi prisustvovali suđenju Turčinu Alsinu Leventu koji je izazvao nesreću u kojoj je Šaban poginuo. Suđenje je završeno posle prvog ročišta a Turčinu je izrečena kazna od tri godine zatvora što je porodicu Šaulić šokiralo i razočaralo, te su najavili da će uložiti žalbu.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.