ČEKAŠ DA TI MARKO DA DA GA POD*VAŠ, ali NEĆE! Žestoka svađa posle Luninog raskida - GLUPA SI, skini mi se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAŠ DA TI MARKO DA DA GA POD*VAŠ, ali NEĆE! Žestoka svađa posle Luninog raskida - GLUPA SI, skini mi se!

Tresla se kuća!

Nakon što je voditelj Milan Milošević napustio imanje, Stanija Dobrojević i Branislav Radonić Brendon ušli su u žestoku svađu.

- Smetaju ti moje bore? P*derčino iz Čente - rekla je Stanija.

- Što si vulgarna? - pitao ju je Brendon.

- Izvini što sam surovo iskreno - navela je besno Dobrojevićeva.

- Surovo si glupa, Stanija. Sj*bali su ti se hormoni očigledno, čim si tako ostarila za nekoliko meseci. Imaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debele listove. Neinteresanta si mi - rekao je Branislav.

- Skini mi se više sa grbače, totalno me ne interesuješ, sve ti se svodi na biološke i fiziološke potrebe. Još samo da ti on (Marko Miljković) da da pod*vaš, ali neće ti dati, voli Lunu, voli žene, ti si ga izduvao. Znam da ti nedostaje da nekom pod*vaš, ne da ti niko tako da svoje frustracije leči na nekom drugom - vikala je Stanija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.