ČEKA SE DA NEKO BUDE MRTAV! Stiglo saopštenje iz Bosne, zvanično PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA protiv Filipa Cara

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 16:49

"ČEKA SE DA NEKO BUDE MRTAV!" Stiglo saopštenje iz Bosne, zvanično PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA protiv Filipa Cara

Otkrila sve šta ga čeka kad izađe.

Sinoćna žurka je prošla turbulentno, noć su obeležile svađe zadrugara, ali sukob Filipa Cara i Dalile Dragojević je uzdrmala javnost.

Naime, Car je izneo niz uvreda na račun svoje devojke Dalile, mučki ju je maltretirao, vukao, udarao, a kap koja je prelila čašu jeste cigareta koju je bacio u Dalilinu kosu, kao i limenka piva kojom je iz sve snage pogodio Dragojevićku u glavu, nakon čega je ona na zemlji arlaukala od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolova.

Po pitanju celokupne sinoćne situacije, za koju se mnogi slažu da je bila jeziva, oglasila se i Dalilina majka, Emina Mujić, koja je oštro osudila postupke Filipa Cara.

- Šta da kažem to je Car! Dalila je kriva što je sebi dozvolila da bilo šta ima sa njim. Ne vređa on mene nego sebe vređa i on o sebi govori! Bole njega moje reči koje su došle do njega pa se sada sveti preko Dalile i naravno pošto je glup sam se izdaje tako što u par navrata spominje mene i psuje, a sve to zbog izjave koju je pročitao! - započinje Emina i dodaje da je pratila dešavanja celu noć, pa otkrila da li će ona pokrenuti krivičnu prijavu o kojoj je Dalila govorila:

- Sve sam ispratila. Dalila je kriva što provlači tu krivičnu prijavu. Kakva ljubav? On se sveti zbog informacije koju je dobio i sveti se preko Dalile, ali ako mu ja složim krivičnu može da se seli u Crikvenicu! On ne voli svoju majku i sestru, a da voli Dalilu... Vrši nasilje nad ženama evo obe sezone. To je on, zato je i proteran iz Hrvatske pa je našao utočište u Zadruzi. Kako ne krene na nekog muškarca, ne sme jer je p...a i miš, a ne Car kako se predstavlja. Dalila je kriva što prelazi preko svega, ne znam zašto.. To nije Dalila koju sam ja othranila. Ako je neka igra u pitanju onda neka trpe sve - nastavlja Emina i ne krije da je razočarana što nije diskvalifikovan:

- Kažnjavaju ga kao honorarima, kakve kazne, kakvi honorari... Je l’ treba da neko nekog ubije tamo pa da ga izbace? Da li to bio ovaj ološ iz Crikvenice ili Marko Osmakčić koji gurne Anu na pod... Kako je nama majkama gledati, šta da je Ana udarila glavom i ostala mrtva ili Dalilu sinoć limenkom gađati u glavu... Čeka se da neko bude mrtav pa da bude diskvalifikovan. Ono je više nepodnošljivo gledati.. I da joj onako mučki zatvara usta i ujeda je. Šta da radim, da ga prijavim? Prijavio ga Pele za vilicu, pa ološa ostaviše opet u Zadruzi. Plaća mu se advokat da mu skine zabranu, pušta mu se dole sve, iživljava se nad ženama, šta reći na sve to...

Dalilina majka ne krije da je očajna zbog svega što proživljava njena jedinica, a kako kaže jedino što bi Dalilu dozvalo pameti jeste da ona uđe u Belu kuću.

- Jedino kako bih ja moje dete dozvala pameti koliko toliko je kada bih ušla u Zadrugu. Prijava i da se podnese to Daili ništa neće doneti dok je unutra. Platiće kada izađe, tj. odgovarati za to i platiti odštetu, a kome to dobro donosi... Mojoj Dalili sigurno ne. Muka mi je više kao majci, a niko iz produkcije da me nazove i da mi da razgovor sa Dalilom, ali proći će sve pa će doći i ovome svemu kraj. Dalila je žrtva nasilja! Videćemo šta će produkcija na kraju odlučiti - besno govori Emina i dodaje da je Dalila ta na čijim plećima se rijaliti održava:

- Dok većina učesnika dole sedi i ništa ne doprinose, a primaju honorare moja Dalila pet meseci na udaru  kao da je predsednik ubijen. Od naroda, novinara i učesnika... Nosi pet meseci ovaj rijaliti na svojim leđima. Da nije Dalile i Dejana ne bi se imalo šta gledati. To produkcija treba da zna i malo da zaštite Dalilu, neka neki drugi sad malo izlažu i budu aktivni.

 - Zamislite kako je nama roditeljima. Ja ću sve izdržati zbog Dalile, ali kada se završi onda ćemo rešavati s kim treba i šta treba. Za sad mi ostaje da gledam ili pošto me Dejan poziva da uđem, a ne znam zašto me ne zovu da uđem dole i da kažem svima šta imam, a verujte mi da imam dosta toga i neka celi svet zna istinu o svemu i da me upoznaju, a ne da pišu po društvenim mrežama gluposti - zaključila je Emina Mujić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.