CECIN DEČKO UTUČEN! Bogdan Srejović GODINAMA PATIO zbog emotivnog KRAHA koji je doživeo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 10:08

CECIN DEČKO UTUČEN! Bogdan Srejović GODINAMA PATIO zbog emotivnog KRAHA koji je doživeo!

Sada je sve iza njega!

Novi dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović pre veze sa pevačicom vodio je uzbudljiv ljubavni život. Iako važi za zavodnika i nije mu bilo teško da osvoji ženu, Srejoviću je navodno dugo trebalo da preboli bivšu suprugu, čak tri godine.

On je teško podneo razvod od bivše supruge Zorane Tasovac, koja je sada udata za pevača Sašu Kovačevića. Iako je njihova zajednica trajala svega nekoliko meseci, Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izuzetno teško podneo razvod od bivše misice, trebalo mu je gotovo tri godine da to prevaziđe, a brak su odlučili da prekinu zbog čestih razmirica, koje su prerasle u svakodnevne svađe, kada su odlučili da stave tačku na brak.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Nakon ovoga svako od bivših supružnika pronašao je partnere, Bogdan je navodno imao devojke pre Cece, a posle razvoda, dok je Zorana nastavila život sa Kovačevićem. Oni su sada u dobrim odnosima, viđaju se i druže čemu u prilog govori i fotografija na kojoj je Bogdan sa bivšom suprugom Zoranom i Sašom Kovačevićem.

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Sa druge stane Ceca i Bogdan sada uživaju u veoma skladnoj vezi, čak su napravili i planove za budućnost, a zajedno će ove godine letovati. Oni koji su bliski paru kažu da je Ceci ova veza vratila elan i da vrlo često posećuje svog novog dečka, koji je menadžer restorana na Novom Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.